Metro
Metro Good vibes 14 jan 2020 / 10:52 uur

Met koaladildo geld ophalen voor Australië

Over de hele wereld wordt er geld ingezameld voor de slachtoffers van de Australische bosbranden. Ook het Australische Geeky Sex Toys doet een duit in het zakje met een speciale Koaladildo.

Hoewel het klinkt als een grap, is het dat absoluut niet. Het bedrijf is heel serieus over de Down-Under Donation Dildo. 

View this post on Instagram

We need your help! 🔥 Our country has been devastated by bushfires, so to support those in need we're proud to announce The Down-Under Donation Dildo! A new toy where 100% of the profits will be donated directly to the bushfire relief efforts 🇦🇺 Helping has never felt so good! 😜 Find it now at the link in our bio! 🐨 . #australia #aussie #bushfires #appeal #nswfires #koala #SAfires #vicfires

A post shared by Toys for the Naughty Nerd (@geeky_sex_toys) on

De dildo – die het bedrijf speciaal voor de bosbranden ontwikkeld heeft – heeft een speciale onderkant: de vorm van Australië. Ook staat er een koala op de zijkant. De koala’s hebben zwaar te lijden onder de bosbranden.

Down-Under

Op Instagram roept het bedrijf volgers op om te helpen: „Ons land is verwoest door de bosbranden. Om hen die hulp nodig hebben te ondersteunen hebben we de Down-Under Donation Dildo in het leven geroepen. De opbrengsten gaan volledig naar hulporganisaties! Helpen heeft nog nooit zo goed gevoeld", voegt het bedrijf met een knipoog toe.

Ondanks de knipoog zijn zowel het bedrijf als de volgers bloedserieus: in twee dagen is er met de dildo al 5.000 dollar opgehaald voor de slachtoffers van de bosbranden.

Uniek

Maandag maakte het bedrijf bekend zo’n 15.000 dollar verzameld te hebben. Dat staat gelijk aan iets meer dan 9.000 euro. „We zijn blij dat we op deze unieke manier ons land hebben kunnen helpen", besluit het bedrijf.

View this post on Instagram

We have now raised over $15,000 for the bushfire relief efforts!🤗 We want to say a huge thank you to everyone who has contributed so far. We're so happy to be able to help our country in this unique way. 🍆 #australiafires #australia #australianfires #savethekoalas

A post shared by Toys for the Naughty Nerd (@geeky_sex_toys) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met koaladildo geld ophalen voor Australië
Sluiten