Metro
Metro Good vibes 14 jan 2020 / 10:52 uur

Met koaladildo geld ophalen voor Australië

Over de hele wereld wordt er geld ingezameld voor de slachtoffers van de Australische bosbranden. Ook het Australische Geeky Sex Toys doet een duit in het zakje met een speciale Koaladildo.

Hoewel het klinkt als een grap, is het dat absoluut niet. Het bedrijf is heel serieus over de Down-Under Donation Dildo. 

De dildo – die het bedrijf speciaal voor de bosbranden ontwikkeld heeft – heeft een speciale onderkant: de vorm van Australië. Ook staat er een koala op de zijkant. De koala’s hebben zwaar te lijden onder de bosbranden.

Down-Under

Op Instagram roept het bedrijf volgers op om te helpen: „Ons land is verwoest door de bosbranden. Om hen die hulp nodig hebben te ondersteunen hebben we de Down-Under Donation Dildo in het leven geroepen. De opbrengsten gaan volledig naar hulporganisaties! Helpen heeft nog nooit zo goed gevoeld", voegt het bedrijf met een knipoog toe.

Ondanks de knipoog zijn zowel het bedrijf als de volgers bloedserieus: in twee dagen is er met de dildo al 5.000 dollar opgehaald voor de slachtoffers van de bosbranden.

Uniek

Maandag maakte het bedrijf bekend zo’n 15.000 dollar verzameld te hebben. Dat staat gelijk aan iets meer dan 9.000 euro. „We zijn blij dat we op deze unieke manier ons land hebben kunnen helpen", besluit het bedrijf.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Metro bezorgt je iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun. 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Met koaladildo geld ophalen voor Australië
Sluiten