Metro
Metro Good vibes 11 mrt 2019 / 21:20 uur

Yes: ‘A Christmas Prince’ deel 3 komt uit!

Het gezegde ‘geduld loont’ is in dit geval voor alle fans van ‘A Christmas Prince’ zeker op zijn plaats. Er komt namelijk een derde deel van de kerstfilm! Dat maakte Netflix maandag bekend op Twitter.

We verwachten een nieuwe aanwinst voor de familie. „Baby makes three", staat er geschreven op post die Netflix deelt. De titel van de film luidt: „A Christmas Prince: The Royal Baby."

De film wordt, zoals de titel al zegt, rond de kerst verwacht. Welke kerst dit precies is, blijft onduidelijk. Maar wie weet kunnen we, gezien de korte periode tussen de vorige delen, de film tegen het einde van dit jaar al verwachten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Yes: ‘A Christmas Prince’ deel 3 komt uit!
Sluiten