Metro
Metro Good vibes 6 mrt 2019 / 16:19 uur

Vrouw leest kleine letters en wint 10.000 dollar

Wees even eerlijk: kleine letters lezen, doe je hoogstwaarschijnlijk nooit. Toch loont het: Donelan Andrews, een lerares uit de Amerikaanse staat Georgia, won 10.000 dollar voor het goed doorspitten van de kleine letters.

Geheime prijsvraag

De reisverzekeraar Squaremouth had een geheime prijsvraag verstopt in de kleine letters. Alle nieuwe klanten van de verzekeraar maakten kans op de prijs. De eerste klant die een e-mail zou sturen naar een speciaal adres, ontving een bedrag van 10.000 dollar, aldus Amerikaanse nieuwsmedia.

Onverwachts

De reisverzekeraar had verwacht dat niemand de prijsvraag opviel en was van plan om het geld na een jaar aan een goed doel te doneren. Maar de gelukkige vrouw in kwestie had de prijsvraag al na 23 uur door.

Van dit geld maakt Andrews goed gebruik: ze gaat samen met haar man op vakantie naar Schotland, om hun 35-jarige huwelijk te vieren.

Als kers op de taart schenkt de reisverzekeraar alsnog 10.000 dollar aan een instelling die kinderen met een leesachterstand helpt.

Reageer op artikel:
Vrouw leest kleine letters en wint 10.000 dollar
Sluiten