Metro
Metro Good vibes 21 aug 2018 / 16:30 uur

Stel schiet trouwfoto’s tussen de brie en camembert

Weinig lastiger dan het schieten van een originele trouwfoto – honderd andere stelletjes hebben immers precíes dezelfde ambitie als jij. Tim en Brigit Reijmer besloten voor hun fotoalbum daarom maar terug te gaan naar de plek waar het ooit begon: de kaasafdeling van de Albert Heijn in Zevenaar. Het jonge stel gaat inmiddels viral met hun kiekjes, maar ze staan daarin niet alleen: Metro selecteert daarom vijf andere niet-traditionele trouwplaten.

Will you brie my wife?

Wellicht lijkt de Appie op het eerste gezicht een stukkie minder romantisch dan Londen of Parijs, maar wanneer je daar ooit de liefde van je leven tegen het lijf bent gelopen, is het voor jou logischerwijs wél gegarandeerd een fantastische plek voor een geslaagde foto. Voor Tim was het in ieder geval de plek waar hij Brigit, die veertien jaar geleden voor het eerst op de kazenafdeling aan de slag ging, ontmoette. De rest van het verhaal lijkt in ieder geval geschiedenis wanneer je naar de foto’s kijkt.

Lang geleden schoot Cupido raak op de vers afdeling van de @albertheijn en nu, vele jaren later en twee prachtige…

Gepostet von ByDianne Photography am Sonntag, 19. August 2018

1. ‘Perfect’ getimed

Een ander voorbeeld van een minder ‘perfecte’ trouwfoto ging nog geen maand geleden als een speer het internet rond. De 25-jarige Kevin Ryan deelde namelijk een kiek waar op het eerste gezicht niks aan het handje lijkt – hij kust dolgelukkig zijn bruid. Wanneer je beter kijkt zie je echter iemand achter Kevin liggen: zijn zus! Schijnbaar viel ze precíes flauw op het moment waarop de twee elkaar mochten zoenen. Kevin verklaart overigens dat het flauwvalmomentje niet door een eventuele shock kwam, maar door de hitte.

2. Alle derde wielen verzamelen

Deze trouwfoto van Brittney en Kody Frysinger deed het waarschijnlijk vooral erg goed vanwege de herkenbaarheid – het eeuwige ‘derde wiel’, ofwel, de beste vriend van het koppel, mocht namelijk ook mee op de kiek. En jep… zijn blik (én de tekst op de schoenen) daarbij zegt genoeg.

3. Giechelen met de ‘bruidsmeisjes’

Ook dit plaatje liet het internet uitgebreid lachen: écht traditioneel was de foto van de Braziliaanse bruid Rebeca Sinohara met haar ‘bruidsmeisjes’ namelijk niet echt. De rollen mogen wel vaker zo omgewisseld zijn, vinden wij zo.

4. Gedurfde locatie

Kijk, de Albert Heijn is al best een bijzondere locatie voor een trouwfoto of twee, maar op een klif in Noorwegen je foto’s laten maken is natuurlijk weer nét een stapje verder. Tim en Kylie Healy waren al in 2015 getrouwd, maar konden destijds –door het slechte weer- niet de trouwfoto van hun dromen maken. Toen ze een paar jaar later in Noorwegen waren om de Trolltunga te beklimmen was het (doodenge, maar dat terzijde) moment voor het stel dan eindelijk daar. En óf die twee elkaar gevonden hebben.

«L'amore è un bellissimo fiore, ma bisogna avere il coraggio di coglierlo sull'orlo di un precipizio» Stendhal📸 Priscila Valentina Photography#WeddingInspirations

Gepostet von Serena Costantino – Wedding Planner am Montag, 6. August 2018

5. Pyjamatijd

Wie kent ze niet, die foto’s waarop de bruidegom voor het eerst zijn bruid –in vol ornaat- mag aanschouwen? Dergelijke foto’s zijn meestal een perfecte aanleiding voor een bescheiden huilpotje. Erin Goldberg besloot dit echter flink anders aan te pakken en haar man juist eens goed op de hak te nemen door in haar –jep-lievelingspyjama achter ‘m te gaan staan. De twee schijnen elkaar regelmatig in de maling te nemen, wat je fantastisch terug ziet op de foto’s: haar aanstaande kan de grap duidelijk waarderen. En oh ja, wees niet bang: de ‘echte’ first look foto is uiteindelijk óók nog geschoten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stel schiet trouwfoto’s tussen de brie en camembert
Sluiten