Metro
Metro Good vibes 8 apr 2018 / 14:09 uur

Huwelijksaanzoek bij finish Marathon Rotterdam

Voor Melanie Verheul die langs de lijn stond bij de Marathon van Rotterdam is de dag op een wel heel bijzondere wijze geëindigd. Op het moment dat haar vriend de finish nadert, snelt ze op hem af, om het laatste stukje met hem mee te rennen.

Wat ze niet ziet is dat hij een ander shirt heeft aangetrokken met daarop de tekst: „Melanie Verheul wil je met me trouwen?!” Als ze daarop wordt gewezen kan ze haar tranen niet bedwingen van de schrik. Maar zodra haar vriend op zijn knieën gaat, is het antwoord van Verheul een volmondig „ja!”

Haar toekomstige echtgenoot vertelt aan de verslaggever van RTV Rijnmond dat ze elkaar drie jaar geleden leerde kennen tijdens het stappen, waarna ze elkaar uit het oog verloren, tot ze elkaar weer tegenkwamen op Tinder.

Huwelijksaanzoek bij de finish van de marathon

💍 Wát een moment voor een huwelijksaanzoek! Ze zei ja!

Gepostet von Rijnmond am Sonntag, 8. April 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Huwelijksaanzoek bij finish Marathon Rotterdam
Sluiten