Metro
Metro Good vibes 23 apr 2018 / 06:45 uur

Gratis naar de film? Maak een selfie met je kat

Liefhebber van films én katten? Maak dan maandag nog een selfie met je kat en ga om 17.00 helemaal voor noppes naar de vertoning van de documentaire ‘de Wilde Stad’ in Het Ketelhuis. De kater ‘Abatutu’ speelt een belangrijke rol in de film.

Dierenleed

In eerste instantie riep de bioscoop katteneigenaren op hun kat mee te nemen naar de film, zodat het baasje samen met zijn of haar kat van de film kon genieten. Katten moesten gedurende de film echter wel in een reismandje zitten, waarna Het Ketelhuis veel kritiek ontving. De actie werd dierenleed genoemd en naar de bioscoop gaan zou helemaal niet leuk zijn voor katten.

Meet and greet

De organisatie stelt nu de voorwaarden bij. Katten zijn nog steeds een onderdeel van de actie, maar je hebt nu slechts een selfie met je beestje nodig om gratis naar de film te mogen. Toch nog met een ‘real life’ kat in aanraking komen? Abatutu is wél aanwezig voor een heuse meet and greet.

Wat hebben veel kattenliefhebbers de afgelopen dagen ons bericht gelezen en gedeeld! Terecht zeiden velen dat een hele…

Gepostet von Amstelfilm am Freitag, 20. April 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gratis naar de film? Maak een selfie met je kat
Sluiten