Metro
Metro Good vibes 28 mrt 2018 / 14:04 uur

Gepest jongetje krijgt kat die precies op hem lijkt

Asielkatten zijn er in alle soorten en maten. Maar een Amerikaanse moeder stuitte dankzij vrienden op een wel heel bijzondere: een kat die zowel een hazenlip heeft als volledige heterochromie, waarbij beide ogen een andere kleur hebben.

Haar zevenjarige zoon Madden heeft precies dezelfde bijzonderheden. Een hazenlip, een bruin oog en een blauw oog. De twee zijn nu onafscheidelijk.

Gepest door klasgenoten

De zevenjarige Madden ging al eerder viral met een video waarin hij vertelt over pesten. Maddens klasgenootjes zagen er namelijk reden toe hem te pesten. Daar had hij een geweldige reactie op.

Meet Madden.Madden is an Owasso seven year old who was born with a bilateral cleft lip and palate. To date, he has undergone a total of six surgeries, and has many more to go.Madden is usually spunky, outgoing, friendly, kind, and fun! Unfortunately, he had a bully on the school bus this year that started affecting how he felt about himself.When his parents found out, they worked to help change his perception on bullies.Now that he’s back to his normal spunky self, he’s eager for everyone to know that he’s special. He wants to remind the world that being a “poophead” to someone really isn’t cool, as he shows you in his video…….Then, if you feel like it, share his message with others.

Gepostet von Owassoisms am Mittwoch, 7. Juni 2017

En toen was daar Moon, de kat die precies op Madden lijkt. Zijn moeder vertelt aan Love what matters dat de twee voorbestemd waren om elkaar te vinden.

Hoe lief zijn de twee?

Gepostet von Christina Humphreys am Montag, 26. März 2018

Gepostet von Christina Humphreys am Montag, 26. März 2018

De moeder schrijft er een bijzondere tekst bij. ,,We hebben genoeg onvolkomenheden, net zoals ieder ander mens, maar we zullen altijd ons best doen om anderen vriendschap te laten zien. Zelfs als we onze grootste vijand moeten trotseren, zelfs als we voor onszelf op moeten komen, en zelfs wanneer het voelt alsof aardig zijn het laatste is wat we kunnen doen op een moeilijk moment. Ik wil dat Madden, en onze andere twee zonen, opgroeien als goede mensen, en een gezonde mindset hebben."

Moon en Madden hebben nu ook een Instagrampagina, waar de twee hun uniekheden rocken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gepest jongetje krijgt kat die precies op hem lijkt
Sluiten