E.Westland
E.Westland Good vibes 21 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Esmee (3) zoekt gulle gever van levensgrote panda

Wie is de lieve jongen die de 3-jarige Esmee een levensgrote pandaknuffel gaf? De moeder van Esmee is op zoek naar de gulle gever en doet een oproepje op Facebook.

Esmee is helemaal gek van panda’s en slaapt er dan ook iedere avond mee. Toen ze dus op een dinsdagavond met haar oma op het station in Amersfoort liep en een jongen met een megapanda zag rondlopen, rende ze op hem af om te vragen of ze de panda even mocht aaien.

„Hij vond dat zo lief dat hij direct zijn vriendin belde en vroeg of ze het goed vond dat hij de knuffel aan Esmee gaf in plaats van aan haar. Dat mocht en Esmee was door het dolle heen”, vertelt de moeder van Esmee.

Donkerblond

De oma van Esmee heeft de jongen opgegeven in de oproeprubriek ‘De Reiziger die je Bijbleef’, in de hoop de jongen een bedankje te kunnen sturen. De jongen is donkerblond en rond de 25 jaar oud, schat de oma van Esmee. „Wat ik verder nog weet: de vriendin van deze held werkt op een kinderdagverblijf en hij pakte de trein naar Zwolle, dus hij woont misschien ergens ten noorden van Amersfoort”, staat er in de oproep.

Wie helpt Esmee in haar zoektocht naar de jongen die haar deze lieve reuzenpanda cadeau deed?

‘Op dinsdag 13 februari liep Esmee rond 18:15 met oma Sonja op station Amersfoort’, vertelt Sascha, de moeder van Esmee…

Posted by NS on Wednesday, March 21, 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.