Bregje Simons
Bregje Simons Good vibes 9 feb 2018 / 19:58 uur

Het allereerste sterrendiner voor hulphonden

Elke hond verdient zo nu en dan iets extra’s, maar zeker hulphonden die van essentieel belang zijn in het leven van hun baasje. Om meer steun en aandacht te vragen voor de inzet en opleiding van hulphonden organiseert Stiching Hulphond Nederland samen met Royal Canin het allereerste sterrendiner voor honden én hun baasjes: het Hulphond Doggie Dinner. 

Voeding op maat

Een selecte groep honden en hun baasjes kunnen op 22 maart bij het Hulphond Doggie Dinner aanwezig zijn. Onder hen ook enkele bekende Nederlanders, waaronder Anita Witzier, Anky van Grunsven en Frits Wester. Speciaal voor de trouwe en behulpzame viervoeters zal een voedingsexpert van Royal Canin hondenvoeding op maat serveren. De baasjes krijgen van restauranthouder en chefkok Ron Blaauw een exclusief diner.

Doggie Diner donaties

De vraag naar hulphonden is momenteel groter dan het aanbod. Bovendien is er veel geld nodig om nieuwe hulphonden goed te kunnen opleiden. Het Doggie Diner is daarom ook een manier voor Stichting Hulphond Nederland om geld op te halen, want hondenliefhebbers maken kans op kaarten voor het Doggie Dinner door een donatie te doen. De teller staat nu op bijna 500 euro.

De locatie voor het Doggie Diner is nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het allereerste sterrendiner voor hulphonden
Sluiten