Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 2 jan 2018 / 06:54 uur

Deze tweeling heeft niet dezelfde geboortedatum

Alsof als tweeling ter wereld komen nog niet bijzonder genoeg is, besloten de kleine Joaquin en Aitana ook nog eens in twee verschillende jaren te verschijnen. De Californische baby’s zouden eigenlijk pas 27 januari geboren worden maar wilden nu de nieuwjaarsfeestjes al niet missen.

Joaquin werd om twee minuten voor twaalf op 31 december 2017 geboren. Zijn zusje Aitana volgde hem om kwart over twaalf op 1 januari 2018, schrijft Daily Mail. De tweeling heeft daardoor dus een andere geboortedag, maand en jaar.

Moeder Maria Ontiveros had eigenlijk nog 27 dagen zwangerschap voor de boeg toen haar vliezen op oudejaarsavond rond zeven uur ineens braken. Ze ging naar ziekenhuis en kreeg haar baby’tjes zonder complicaties via de natuurlijke weg.

Ook in het ziekenhuis vinden ze de twee extra bijzonder. Hierdoor gaan de ouders nu niet alleen met twee hele mooie kindjes, maar ook nog eens met wel drieduizend dollar aan cadeautjes naar huis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze tweeling heeft niet dezelfde geboortedatum
Sluiten