Sofie Smulders
Sofie Smulders Good vibes 1 dec 2017 / 14:16 uur

Nu al een hit: Ed Sheeran zingt Perfect met Beyoncé

Ed Sheeran en Beyoncé die samen een nummer uitbrengen, dat kan alleen maar een hit worden toch? Afgaande op de vele enthousiaste reacties van de fans op de uitvoering van Perfect is het dat al.

https://twitter.com/RobbieJWhiteUK/status/936498718735523841

Sheeran bracht het nummer van zijn album ÷ al een aantal maanden geleden uit. En zoals dat gaat met de meeste singles van de Britse zanger oogstte ook Perfect veel lof.

Perfect duet

Donderdag kondigde Sheeran al aan dat hij het nummer die avond zou uitbrengen. „Got Beyoncé to duet with me on Perfect, comes out today at 7pm ET / 4pm PT / midnight GMT x”, schreef hij bij een foto van de singlehoes.

Het is overigens niet de eerste keer dat Sheeran muziek maakt met Beyoncé. Voor de vorige samenwerking sprong hij bij op een een van haar nummers: Drunk In Love.

Reageer op artikel:
Nu al een hit: Ed Sheeran zingt Perfect met Beyoncé
Sluiten