Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 4 dec 2017 / 12:50 uur

Nijlpaard Fiona kust kleuter door ruit van bassin

Fiona het nijlpaard: voor wie haar nog niet kent, dit is het beestje dat je standaard een warm gevoel geeft als ze voorbij komt het nieuws.

Waar ze eerder al enthousiast aan photobombing deed tijdens een aanzoek, heeft het nijlpaardje ook nu weer voor een vertederend momentje gezorgd vanuit haar bassin in de de Cincinnati Zoo in Ohio.

Kus door het glas

Normaal als een kind probeert om een beestje via de ruit van haar verblijf te kussen, zwemmen of lopen de beestjes weg of kijken ze een tikkeltje versuft de kant van het kindje op. Fiona niet: toen een klein meisje haar een kus wilde geven door het glas heen, zwom Fiona als een razende op haar af om haar terug te kussen. Hoe schattig!

View this post on Instagram

This may be the cutest thing you see all weekend! #TeamFiona #cincinnati #cincinnatizoo

A post shared by Cincinnati Zoo (@cincinnatizoo) on

De dierentuin probeert er nu voor te zorgen dat Fiona wordt gekozen tot ‘Time’s Person of the Year’. En hoewel we denken dat Fiona – dankzij het feit dat ze nog altijd een nijlpaard is en geen mens – weinig kans maakt, vinden we eigenlijk dat dit plezierige beestje vol hoop en liefde de titel meer dan verdient.

View this post on Instagram

Double tap if you want to see Fiona on the cover of @time! #TeamFiona #personoftheyear #cincinnati #cincinnatizoo (via Rosemary Mosco & Lisa Hubbard)

A post shared by Cincinnati Zoo (@cincinnatizoo) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nijlpaard Fiona kust kleuter door ruit van bassin
Sluiten