Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 6 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Cast Thor doet budget live-act voor bioscoopbezoeker

Stel je zit nietsvermoedend in de bioscoop om Thor te bezoeken, en opeens staat de voltallige cast van de film voor je neus om een soort schooltoneelstuk van de film voor jou te vertonen.

Het overkwam het publiek van de film ergens in Amerika daadwerkelijk. De bedenker? James Corden, die het plan uitvoerde voor zijn Late Late Show. Hij sprong als verrassing tevoorschijn tijdens de vertoning van de film. Vervolgens werd het stomverbaasde bioscooppubliek getrakteerd op een minutenlang toneelstuk van de hoofdrolspelers in Thor, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Jeff Goldblum en Mark Ruffalo, inclusief amateurkostuums en een karig decor.

‘Geluk’

Fans van de film reageerden dolenthousiast op de acteurs en actrice en hun budgetversie van de succesvolle film. De acteurs vertoonden ook nog eens een knap staaltje acteerwerk vertoonden. Fans op YouTube reageren vol verbazing. „Omg, zij hebben zoveel geluk gehad", reageert een man op YouTube. En dat vinden meer mensen: zijn reactie kan op meer dan 2000 likes rekenen.

Waarom Corden de film op deze manier in de spotlights zette? Geen idee, maar grappig is het wel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.