Rosan de Vos
Rosan de Vos Good vibes 13 okt 2017 / 10:24 uur

Vreemdeling redt Annabelle (5) van handel op straat

Een zeer lieve vreemdeling heeft een meisje gered van handel op straat. De 5-jarige Annabelle moest in de Filipijnen aan toeristen en voorbijgangers om geld smeken. Voordat ze de straat op ging, werd ze geslagen met een stok. De tranen moesten vervolgens sympathie opwekken. Het geld dat ze ‘verdiende’, ging naar drugshandelaren die haar tevens gevangen hielden.

Crouzon Syndrome

Annabelle lijdt aan het Crouzon Syndrome, een aandoening aan haar schedel, waardoor haar oogkassen enorm uitpuilen. Dit maakte Annabelle extra ‘aantrekkelijk’ voor de drugshandelaren. Op straat was Annabelle altijd samen met een vrouw, die zich voordeed als haar moeder. Dit stel ging van stad naar stad, zodat ze konden voorkomen dat de politie hun te pakken zou krijgen, aldus Metro UK.

Een sprankeltje hoop

Het meisje heeft echter een beetje leven gekregen nadat een organisatie genaamd ‘The Kalipay Negrense Foundation’ haar heeft geholpen. Deze organisatie is gespecialiseerd in het redden van kinderen die worden uitgebuit. Een Argentijnse man, Gonzalo Erize, was zo geraakt door het verhaal van Annabelle, dat hij besloot om haar bij te staan en haar een beter leven te geven. „Ze weet weer wat geluk betekent”, aldus Gonzalo. Het mooiste van allemaal: hij kende Annabelle verder helemaal niet.

Biologische moeder

De biologische moeder van Annabelle kon niet voor haar zorgen, gezien Annabelle ook al zes zusjes had. Haar moeder heeft vervolgens besloten om haar te verkopen aan drugshandelaren.

Momenteel gaat het ontzettend goed met Annabelle, dankzij de stichting en Gonzalo.

Happy birthday to our precious Annabelle, who has been thru a lot. She happily celebrated her 7th birthday last August 31. The entire Kalipay family is so happy to see her doing so well.

Gepostet von Kalipay Negrense Foundation am Sonntag, 3. September 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vreemdeling redt Annabelle (5) van handel op straat
Sluiten