Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 12 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Kat Suki beleeft en deelt prachtige avonturen

Kat Suki heeft een avontuurlijk leven. Het Canadese beestje reist erop los en deelt zijn foto’s maar al te graag op Instagram. En de kiekjes zijn stuk voor stuk mooier dan die van de gemiddelde vakantieganger.

En zoals veel Instagrammers tegenwoordig doen, doet Suki er ook alles aan om zo prachtig mogelijk in beeld te komen. Zijn ogen zijn op de foto’s dan ook iets stralender dan in het echt, zo geeft zijn baasje toe. Maar dat zullen zijn 190.000 volgers vast niet erg vinden.

Top 5

Onze persoonlijke top 5 zie je hier.

Voor Metro Good vibes zijn we altijd op zoek naar positieve verhalen die ons een glimlach bezorgen. Heb jij zo’n verhaal? Mail dan naar [email protected] of stuur ons een persoonlijk bericht via deze Facebookpagina. Misschien nemen we dan binnenkort contact met je op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Kat Suki beleeft en deelt prachtige avonturen
Sluiten