Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 13 sep 2017
Leestijd: 2 minuten

Dit bruidje trouwt met bruidsboeket van donuts

Je bruiloft is een van de mooiste dagen uit je leven. Het is dan ook belangrijk dat je als bruid een jurk uitkiest die bij je past, maar deze bruid vond vooral een passend bruidsboeket van groot belang. Zij liet dan ook een bruidsboeket maken van… donuts.

Niet alleen de bruid Paige Kirk (23) droeg een bruidsboeket met donuts, ook haar drie bruidsmeisjes droegen een boeketje donuts. Kirk trouwde zaterdag en haar bruidsboeket verovert nog geen week later het internet.

Wedstrijd

Het boeket werd gemaakt door een bedrijf met de naam Dessert Boxes, die eerder dit jaar een wedstrijd hielden om een bruid te vinden die de boeketten wilde gebruiken tijdens haar bruiloft. Uiteindelijk viel uit een ruim aanbod de keuze op Kirk.

„Toen we haar spraken wisten we dat zij onze winnares zou worden”, vertelt een woordvoerder van Dessert Boxes aan BuzzFeed News. „Ze was zo leuk en gemakkelijk: we wisten meteen dat ze er fantastisch uit zou zien als ze met het bruidsboeket op het altaar af zou lopen.”

Kirk hield de speciale bruidsboeketten geheim voor haar bruidsmeisjes tot de dag van de trouwerij. „Ze waren dolenthousiast toen ze erachter kwamen dat ze richting het altaar moesten lopen met donuts in plaats van bloemen", aldus Kirk. „Mijn man en ik wilden vooral heel veel lol op onze trouwen en hadden zoiets van; ‘waarom geen donuts?’ Iedereen houdt van donuts."

Kirk wilde graag dat haar bruiloft een speciaal soort bruiloft zou worden. „We wilden dat de bruiloft een beetje anders zou zijn dan anders, dat het echt een afspiegeling zou worden van hoe wij als koppel zijn."

Nu het bruidsboeket internationaal viral gaat is Kirk in shock, hoewel iedereen op de bruiloft al aan gaf het bruidsboeket fantastisch te vinden. Voor aanstaande bruidjes die ook iets ‘geks’ op hun bruiloft willen doen heeft Kirk maar één advies: gewoon doen! „Bruiden zouden een klein beetje relaxter moeten zijn en veel meer lol moeten maken."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dit bruidje trouwt met bruidsboeket van donuts
Sluiten