Metro
Metro Good vibes 9 aug 2017 / 10:14 uur

Waarom Tom in een bad vol Hela-curry belandt

Bij het zien van onderstaande foto zul je je waarschijnlijk afvragen hoe het zo ver heeft kunnen komen: frikandellen eten in een bad vol met currysaus. De aanloop naar deze foto ging als volgt.

Tom uit Venlo ergert zich behoorlijk nu hij in de Randstad woont. Waarom serveren ze hier alleen maar goedkope curry bij de friet en tosti’s? In Venlo is hij heel anders gewend. Daar eet men alleen Hela-curry.

180 liter Hela

De bekende Hela Curry Kruiden Ketchup wordt al bijna vijftig jaar geproduceerd in de Limburgse stad. Niet gek dat Tom eraan verslingerd is. „In Venlo heeft iedereen standaard een fles Hela-curry in de koelkast staan. En geen enkele cafetariahouder haalt het in zijn hoofd om een ander merk te serveren”, vertelde Tom aan Snack-Nieuws.nl.

Zijn vrienden besloten in het diepste geheim een crowdfundingactie te starten om een bad met 180 liter Hela-curry te realiseren. En dat lukte. Gehuld in zwembroek moest Tom, geblinddoekt, zijn vrienden de tuin in volgen. Daar stond het ‘gouden’ bad klaar. Toms dag kon niet meer stuk. Toen hij in het bad stapte, voelde hij vooral een glibberige substantie. Op de badrand stonden snacks klaar die hij in zijn ‘badwater’ kon dopen.

Wat wil je nog meer?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Waarom Tom in een bad vol Hela-curry belandt
Sluiten