Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 3 aug 2017 / 10:47 uur

Hondje mist beste vriend, krijgt knuffel als troost

Een kleine chihuahua en een lammetje: het lijkt een gek stel. Maar toch waren hond Paddy en Lily het lammetje de beste vrienden. Beide diertjes hadden niet meer geleefd als ze niet waren gered door Janell Jenson: Paddy lag graatmager en met evenwichtsproblemen midden op de weg, Lily zou een spuitje krijgen omdat ze te veel problemen had.

Foto: Facebookpagina For The Love of Lily, The Lambkin

Als de twee samenkomen, zijn ze al meteen onafscheidelijk. Knuffelen, rondwandelen in het huis van Janell, alles doen ze samen. Maar dan slaat het noodlot toe.

Gezondheidsproblemen

Het lammetje lijkt toch te zwak: haar lijfje wordt te zwaar voor de poten. Janell regelt een speciale rolstoel voor het diertje en dat helpt even, maar uiteindelijk kan Lily haar poten helemaal niet meer gebruiken. Omdat ze het zielig vinden om het beestje nog langer in leven te houden, staat de familie voor een lastige keuze. Ze moeten Lily, dan vijftien maanden oud, toch laten inslapen.

Gepostet von For The Love Of Lily, The Lambikin am Samstag, 21. Januar 2017

De hele familie is in rouw, maar chihuahua Paddy misschien nog wel het meest. Hij is zijn beste vriend kwijt. En dus komt de tante van Janell met een slim plan: ze koopt een knuffellam voor de hond.

Foto: Facebookpagina For The Love of Lily, The Lambkin

Het blijkt de ideale manier om Paddy te troosten. Meteen nadat de chihuahua het lam heeft gespot, haalt hij het uit de doos om ermee te knuffelen. Sindsdien gaat de knuffel overal mee naartoe.

Gepostet von For The Love Of Lily, The Lambikin am Samstag, 21. Januar 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Hondje mist beste vriend, krijgt knuffel als troost
Sluiten