Metro
Metro Good vibes 19 aug 2017 / 08:45 uur

Hond herkent afgevallen baas eerst niet, maar dan…

Even een ontzettend lieve video om je weekend te vieren. De hond van deze man, Shane Godfrey, herkent zijn baasje eerst niet. Godfrey had namelijk vijf weken in het ziekenhuis gelegen en was maar liefst 20 kilo afgevallen.

Blaffen

Na die vijf weken keerde Godfrey huiswaarts en werd hij herenigd met zijn hond. In eerste instantie begon deze hard te blaffen naar die ‘vreemdeling’ die daar op dat bankje zat. Godfrey bleef de hond tot zich roepen toen deze onrustig heen en weer begon te lopen.

Na even kwam de hond wat dichterbij en toen….ach, het is veel leuker om de video zelf te bekijken! Houd jij het droog?

https://twitter.com/tinatbh/status/898313508374192128

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hond herkent afgevallen baas eerst niet, maar dan…
Sluiten