Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 13 jul 2017
Leestijd: 1 minuut

Tinder stuurt duo na chat van drie jaar naar Hawaii

Is er nog magie op de vleeskeuringsapp Tinder? Ja, de romance van Michelle Arendas en Josh Avsec gaat na een chat die 2,5 jaar duurt eindelijk echt beginnen. En de organisatie van Tinder helpt er zelf aan mee.

https://www.facebook.com/jennamehmed/posts/10208730158880948

Drukke levens

Nee, het had niet per se met de afstand tussen de twee te maken, maar wel met hun drukke levens. Steeds als de een tijd had om af te spreken, was de ander te druk met andere dingen. Of overleed van een van hen de telefoon. Eigenlijk bestaat hun conversatie vooral uit excuses naar elkaar, waarin ze weer aangeven dat het ze spijt dat ze weer een tijd niet hebben gereageerd.

Op een gegeven gingen ze zelf ook de lol van het elkaar mislopen inzien en Josh deelde uiteindelijk screenshots van hun megalangdradige chat op Twitter, hetgeen ook Tinder niet ontging. Zij besloten het duo een date aan te bieden.

24 uur

„Het is tijd om jullie met elkaar in contact te brengen", zo wordt er getwitterd via het account van de datingapp. „Jullie hebben 24 uur om te bepalen in welke stad jullie jullie eerste date willen hebben en we sturen je daar naartoe."

Michelle en Josh waren niet terughoudend in hun keuze en dus zullen ze binnenkort – mits ze tijd vinden – een romantisch onderonsje hebben op Hawaii, want ja Maui is immers ook een stad in de Verenigde Staten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Tinder stuurt duo na chat van drie jaar naar Hawaii
Sluiten