Metro
Metro Good vibes 28 jul 2017 / 14:09 uur

Simon vlogt over emotionele reis naar het vaderschap

Simon Keizer is sinds een paar dagen de trotse vader van dochter Kiki. De zanger heeft een vlog gepubliceerd waarin hij de kijker meeneemt in de afgelopen negen maanden.

De video begint bij het moment waarop Simons vrouw Annemarie hem vertelt dat ze in verwachting is. Een emotioneel moment, maar daarvan zullen er nog vele volgen in de video.

Roze wolk

Zo krijgen we tevens te zien hoe de familie van Simon en Annemarie reageren op het blijde nieuws en hoe – dit mag natuurlijk niet uitblijven – zijn vriend en collega Nick het hoort. De zanger bracht hem en zijn fans tijdens een concert op de hoogte van het nieuws dat hij en Annemarie een kindje verwachten.

Ook zijn we in het filmpje getuige van een echo, waarbij Simon en Annemarie te horen krijgen dat hun kindje gezond is. Een paar jaar geleden kreeg Annemarie een miskraam toen ze ongeveer zes weken zwanger was.

Gelukkig voor de twee voorliep de zwangerschap van Annemarie dit keer voorspoedig en mochten zij en Simon op 26 juli Kiki Keizer in hun armen sluiten. Van dat moment zijn er ook beelden. Het filmpje van Simon is dan ook met recht een tranentrekker te noemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Simon vlogt over emotionele reis naar het vaderschap
Sluiten