Metro
Metro Good vibes 16 jul 2017 / 20:55 uur

Moeder kopieert Beyoncé-foto en het is hilarisch

Het is waarschijnlijk één van de meest iconische foto’s van het moment. En sowieso één van de meest gelikete foto’s op Instagram. De wereld was dolenthousiast toen Queen B haar baby’s Sir en Rumi aan de wereld liet zien door middel van een prachtige foto.

Beyoncé is niet de enige die op deze bijzondere manier met haar jonge kinderen op de foto gaat. Sharon Kellaway uit het Ierse Cork is ook net moeder van een tweeling, en was wel geïnspireerd door Bey. Ze besloot de foto dunnetjes over te doen, maar dan wel net even op een andere manier. Dat levert een hilarische foto op.

Jonge fotograaf

Net als Beyoncé draagt ze een sluier en heeft ze haar kinderen op de arm. De jurk is echter ingeruild voor een pluizige fleecedeken en een professionele fotograaf komt er ook niet aan te pas. Sharon’s dochter van zes maakt de foto’s. In het geval van Beyoncé was dat een opkomende kunstenaar. „Geen ervaring en toch heeft ze het geweldig gedaan!”

De reden dat Sharon de foto heeft laten maken is omdat ze de foto van Beyoncé onrealistisch vindt. Ze vraagt zich af hoeveel foto’s er gemaakt moesten worden voor dit perfecte plaatje eruit kwam, laat ze aan The Mirror weten. Hilarisch is het in elk geval wel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moeder kopieert Beyoncé-foto en het is hilarisch
Sluiten