Metro
Metro Good vibes 16 jul 2017 / 10:59 uur

Afgelast bruidsdiner wordt feest voor daklozen

De een z’n dood is de ander z’n brood, luidt de uitdrukking. Dat geldt ook voor een koppel in Indianapolis in Amerika. De liefde tussen Sarah Cummins en Logan Araujo bleek een week voor de bruiloft dood. Wel zaten ze met een diner van 30.000 dollar in de maag waarvoor ze hun geld niet konden terugkrijgen.

Om onbekende redenen besloten Sarah en Logan hun liefde toch niet te bezegelen. Maar van het diner dat ze voor 170 gasten hadden besteld, kwamen ze helaas niet af. Althans, het geld zouden ze niet terugkrijgen. Dus, dacht Sarah, er moeten wel mensen eten. Ze besloot samen met haar ex-verloofde om 170 daklozen uit te nodigen voor een heerlijke maaltijd, weet The Indianapolis Star.

Volgens planning

Alles verliep zaterdag volgens de oorspronkelijke planning, alleen werden de gasten niet door het bruidspaar, maar alleen door de bruid verwelkomd, schreef The Indianapolis Star, een lokale krant. Ze kregen alles wat op het oorspronkelijke menu stond. Inclusief de bruidstaart, die dan wel achter de schermen in de keuken werd aangesneden. De moeder en tantes van de bruid en drie van de zeven bruidsmeisjes waren eveneens van de partij, om haar op deze toch moeilijke dag te steunen.

Het gebaar van de bruid is niet onopgemerkt gebleven. Zo schonken mensen en een kleermakerij pakken uit hun eigen kledingkast of voorraad aan de daklozen, zodat zij pico bello aangekleed aan het feestmaal konden aanzitten.

Sarah Cummins' mom and bridesmaids greet guests to the would-be reception at the Ritz Charles, Inc. in Carmel, as they…

Gepostet von Amy Bartner am Samstag, 15. Juli 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Afgelast bruidsdiner wordt feest voor daklozen
Sluiten