Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 12 jun 2017 / 07:21 uur

Warm he? Deze ijsjes smaken echt super vies

De zon schijnt weer in Nederland! En daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. Een beetje verkoeling tijdens het zonnen, zou je kunnen halen uit een lekker ijsje. De ijsjes van deze Taiwanese studenten zouden wij alleen even overslaan…

Hung I-chen, Guo Yi-hui en Cheng Yu-ti ontwikkelden honderd nieuwe smaken, schrijft Creators, en we willen ze geen van allen uitproberen. De ijsjes smaken in het beste geval namelijk naar slootwater, vervuild slootwater om precies te zijn.

De studenten hebben namelijk van honderd plekken in de stad monsters genomen en dit verwerkt in hun ijsjes. Honderd keer namen ze een beetje sloot- of rioolwater mee en maakten met de combinatie van water en vuil prachtige ijsjes.

明天晚上9點鐘,我們來直播談談很多人在詢問的東西!(例如:圖鑑販售之類的發展)😆非常感謝大家的支持,以及國內外許多媒體的報導!

Gepostet von 100%純污水製冰所 am Donnerstag, 1. Juni 2017

Op de verpakking van je niet-zo-lekkernij kun je zien op welke vervuilde plek dit ijsje is ontstaan en wat er allemaal in zit. De studenten willen met dit project laten zien hoe vies de stad is en dat vervuiling een groot probleem is.

嘉義東石漁港取水

Gepostet von 100%純污水製冰所 am Dienstag, 11. April 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Warm he? Deze ijsjes smaken echt super vies
Sluiten