Metro
Metro Good vibes 13 jun 2017 / 14:05 uur

Moeder krijgt passende fotoshoot voor supermarktbaby

Een Canadese moeder die in een supermarkt beviel van haar baby, heeft een fotoshoot van de kleine met bijpassend thema gekregen. Het levert aandoenlijke beelden op.

Bevallen in supermarkt

Op 28 april van dit jaar beviel Ashleigh Miller-Cross uit Halifax van haar zoon Ezra. Dat gebeurde op een ietwat ongebruikelijke plek, namelijk de plaatselijke supermarkt. De vrouw had geen idee dat ze zwanger was. Gelukkig kon de dokter van de medische afdeling van de supermarkt bijstaan toen toch echt bleek dat ze op het punt van bevallen stond.

Fotograaf Jen Matchett van Branches Photography zag het nieuwsbericht over de bijzondere geboorte. Ze besloot dat ze de kersverse moeder graag een gratis fotosessie cadeau wilde doen. Daarbij had ze wel een thema in gedachten: „Ik had meteen een boodschappenmand in mijn hoofd”, vertelt ze aan The Huffington Post.

I was so excited to meet baby Ezra yesterday! He made the news 2 weeks ago when he surprised his mother by making his…

Gepostet von Branches Photography am Freitag, 12. Mai 2017

Geweldige fotoshoot

De afspraak was snel gemaakt, waarop Matchett naar de winkel ging om een kleine boodschappenmand te kopen: „Iedereen dacht dat ik gek was.” Maar het resultaat is aandoenlijk. Volgens Matchett was de baby makkelijk te fotograferen: „Het is een heel tevreden baby, die een lach op zijn gezicht heeft als hij slaapt, en een twinkeling in zijn ogen als hij wakker is.”

De mooie foto’s werden in mei al gedeeld op de Facebookpagina van de fotograaf, maar zijn sinds deze week overal op internet te vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moeder krijgt passende fotoshoot voor supermarktbaby
Sluiten