Constance van Amstel
Constance van Amstel Good vibes 16 jun 2017

Mini-rockers nu mét zangeres in halve finale HGT

De jonge rockers van band Black Swords zijn vrijdagavond terug op het podium van Holland’s Got Talent én nemen daarbij een zeer stoere nieuwe frontvrouw mee. Dat is de zien in een voorproefje op de halve finale van het RTL 4-programma.

Tijdens de auditie van Brabantse rockband in april van dit jaar vroeg jurylid Chantal Janzen zich na het optreden, waarbij ze een muzikale versie van Smells Like Teen Spirit van Nirvana lieten horen, af waarom de muzikanten geen zanger hadden. ‘Die hebben we nog niet’, luidde het simpele antwoord van de 10-jarige gitarist Wytze.

Jurylid Gordon stelde daarop voor om een oproepje te doen en dat heeft kennelijk gewerkt: de jongens hebben een stoere zangeres gevonden met wie ze vanavond een gooi doen naar een plaatsje in de finale van Hollands Got Talent. Die zie je vrijdag om 20.30 uur op RTL 4.

https://www.youtube.com/watch?v=4rWUSCO5kek

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Mini-rockers nu mét zangeres in halve finale HGT
Sluiten