Metro
Metro Good vibes 6 jun 2017 / 07:15 uur

‘Ariana Grande zet tatoeage voor Manchester’

Ariana Grande en haar tourcrew hebben een tatoeage laten zetten ter nagedachtenis aan de aanslag in Manchester. De Britse krant The Sun meldt dat ze allemaal een bij lieten zetten. De werkbij is sinds de industriële revolutie het symbool van de stad.

Backstage

De tatoeages zouden zijn gezet na de benefietshow die werd gehouden voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester. Op social media verschenen foto’s waarop te zien is dat de tatoeages backstage werden gezet.

Bij de aanslag op 22 mei kwamen 22 bezoekers aan het concert van Ariana Grande om het leven. Sindsdien is de vraag naar bijentatoeages enorm toegenomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Ariana Grande zet tatoeage voor Manchester’
Sluiten