Sofie Smulders
Sofie Smulders Good vibes 28 jun 2017 / 14:14 uur

Ed Sheeran komt in 2018 weer naar Nederland

Hij is volgens velen de grootste popster van het moment: Ed Sheeran. Voor zijn Divide-tour deed hij Nederland afgelopen april aan. Over een jaar is de Britse singer-songwriter weer terug in ons land, kondigde hij aan op social media.

Stond hij een paar maanden geleden in de Ziggo Dome, in 2018 staat zijn podium in de Johan Cruijff ArenA. Op 28 juni om precies te zijn. Het concert is onderdeel van een nieuwe tour van Sheeran waarbij hij zijn fans in grote Europese steden aandoet.

Europa

Er staan vooral veel concerten in het Verenigd Koninkrijk in Sheerans agenda, waaronder in Londen, Glasgow, Dublin en Manchester. Verder treedt de zanger naast Amsterdam op in onder meer Berlijn, Warschau, Parijs en Wenen. Ook Belgie wordt vereerd met een bezoek van de zanger. Op zijn tourschema staat dat hij op 1 juli optreedt in Werchter. Dit staat los van het festival Rock Werchter, dat een paar dagen later begint, weet Newsmonkey. Dus mocht je geen kaartje kunnen bemachtigen voor zijn concert in Amsterdam, dan kun je altijd nog proberen om een ticket te kopen voor het optreden in Belgie.

De berichten op Sheerans social media over zijn Europese tour konden al op honderdduizenden likes en reacties rekenen. Sheeran is op dit moment aan het touren in Noord-Amerika. Eind oktober vliegt hij door naar Azië, waarna hij zijn tour in maart 2018 voortzet in Australië.

Tickets voor Ed Sheeran op 28 juli in de Johan Cruijff Arena gaan op 8 juli om 11.00 in de verkoop via Ticketmaster.

Reageer op artikel:
Ed Sheeran komt in 2018 weer naar Nederland
Sluiten