Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 27 jun 2017 / 14:19 uur

Droom 105-jarige Tannie komt uit

Voor veel mensen is het de normaalste zaak van de wereld: een vliegtuig instappen. Voor de 105-jarige Tannie Lingmont uit Rotterdam was het een jarenlange droom. Dinsdag kwam haar droom uit en kreeg de hoogbejaarde vrouw een rondvlucht boven haar geboortestad, Rotterdam.

Tannie had een grote wens, ze wilde ooit met een vliegtuig de lucht in. In het Capelse verzorgingshuis vertelde ze over haar droom. De medewerkers en vrijwilligers waren zo onder de indruk van haar verhaal, dat ze besloten om geld in te zamelen. Dinsdag 27 juni werd een onvergetelijke dag voor Tannie. Ze werd vanuit haar verzorgingshuis De Vijverhof opgehaald in een luxe Bentley en vanuit daar naar Rotterdam The Hague Airport gebracht.

Na afloop kreeg Tannie de vraag of ze niet bang was om te gaan vliegen. „Waar moet je nou bang voor zijn? Je kan maar een keer in je leven verongelukken”, zei Tannie bij RTV Rijnmond.

,,Ik heb een fantastische vlucht gehad, ik heb veel moois gezien. Ik heb dit altijd al een keer in mijn leven gewild. Nu moet ik weer eens iets anders gaan wensen, haha.”

Droom komt uit voor 105-jarige Tannie

Een droom is uitgekomen voor de 105-jarige Tannie: voor het allereerst in haar leven stapte ze vanmorgen een vliegtuig in. De hoogbejaarde kreeg een rondvlucht aangeboden boven Rotterdam, haar geboortestad.Lees meer: http://bit.ly/2sM3r2P

Gepostet von Rijnmond am Dienstag, 27. Juni 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Droom 105-jarige Tannie komt uit
Sluiten