Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 6 jun 2017 / 10:00 uur

Afrojack verrast door Kuyt tijdens optreden

„No place like home! Rotterdam, this was insane!” Diskjockey Nick van de Wall – alias Afrojack – stuurde zaterdagnacht een enthousiaste Tweet de wereld in nadat hij de Rotterdamse editie van The Flying Dutch afgesloten had.

Voetballer Dirk Kuyt stond naast de DJ achter de draaitafels, gewapend mét de kampioensschaal van Feyenoord. Vorige maand werd Feyenoord landskampioen. De Rotterdamse voetbalclub moest achttien jaar wachten op het succes. Dirk Kuyt zorgde er met drie doelpunten voor dat de Rotterdamse club naar de titel greep.

Verjaardag

Zaterdag toerden bekende Nederlanders door het land voor het dancefestival The Flying Dutch, wat tegelijkertijd plaatsvond in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Naast Afrojack waren ook Don Diablo, Hardwell, Nicky Romero en Showtek van de partij. „Nederlandse dj’s behoren tot de beste van de wereld en komen overal, maar toch tikt het klokje nergens zoals thuis”, aldus de organisatie.

„Ik zie jullie op 9 september in Ahoy!” sloot Afrojack zijn Tweet af. De wereldberoemde DJ viert in september zijn verjaardag met een grootse show.

https://twitter.com/afrojack/status/871126088793116672

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Afrojack verrast door Kuyt tijdens optreden
Sluiten