Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Good vibes 26 mei 2017 / 10:10 uur

Zwaar verminkte vrouw krijgt bruiloft van dromen

Ze had haar droom eigenlijk al opgegeven. Vijf jaar geleden werd het leven van de 26-jarige Lalita Ben Bansi volledig op z’n kop gezet. Bij een zuuraanval raakte de toen 21-jarige Indiase flink verminkt. Haar droom, trouwen, gaf ze met de jaren op.

Verkeerd nummer

Maar is haar droom toch uitgekomen: Lalita is getrouwd. Ze ontmoette haar echtgenoot Ravi Shankar op een heel bijzondere manier. Ze had het verkeerde telefoonnummer gedraaid en kreeg toevallig de liefde van haar leven aan de lijn. Die ruim 1600 kilometer verderop woonde.

„Ik wist niet dat een verkeerd nummer zoveel teweeg kon brengen”, zegt Lalita volgens Metro UK. „Ik voel me zo gelukkig. Ik had nooit gedacht dat ik ooit zou trouwen. Hij heeft een goed hart en is slim.”

Belofte

Lalita is eerlijk over haar uiterlijk als ze met Ravi belt. „Hij wist alles van me en wist ook hoe ik eruit zie. Maar hij beloofde me dat hij met me zou trouwen. Ik ben zo trots dat ik een partner als hij heb gevonden.”

Het leven van Lalita veranderde compleet toen ze tijdens een ruzie in 2012 zuur in haar gezicht kreeg. Ze overleefde verschrikkelijke verwondingen, waar ze 17 keer voor onder het mes is geweest. „Haar hart is puur en daar gaat het om”, zegt Ravi over zijn geliefde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zwaar verminkte vrouw krijgt bruiloft van dromen
Sluiten