Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Good vibes 24 mei 2017 / 14:35 uur

Zeehavenpolitie verrast grootste fan

De Zeehavenpolitie heeft onlangs zijn grootste facebookfan verrast met een meeloopdag. „We wisten dat hij iets heftigs heeft meegemaakt en wilden hem opvrolijken”, aldus de Zeehavenpolitie op Facebook.

De agenten namen Rene mee om van het uitzicht vanaf de Euromast op de haven te genieten. Daarna stond zijn favoriete schipper op hem te wachten om een stukje met hem te varen. En omdat Rene het Oceanium van Blijdorp zo leuk vindt, werd ook een uitstapje hierheen niet overgeslagen.

Strafbaar

Een video van de speciale dag deelde de Zeehavenpolitie dinsdag op Facebook. Deze is inmiddels al ruim 24 duizend keer bekeken en kan rekenen op lovende reacties. Op de beelden is te zien hoe Rene emotioneel reageert op de bijzondere verrassing. „Godver”, zegt hij van schrik. Daarna: „Sorry dat ik vloekte. Volgens mij is dat een strafbaar feit wat ik nu pleeg.” Nadat de agenten hem gerust hebben gesteld, geniet hij zichtbaar volop.

Eenmalig

De Zeehavenpolitie benadrukt dat het gaat om een eenmalige actie. „Uiteraard deden we dit eenmalig. Als Zeehavenpolitie krijgen we veel verzoekjes of dat iemand met ons mee kan varen. Helaas is dit voor ons soms lastig in te passen in onze werkzaamheden”, schrijven ze bij de video.

Verrassing voor Rene, onze grootste fan

En dan ineens staat de politie op je werk! We "ontvoerden" onze grootste facebookfan Rene onlangs met een dagje Rotterdamse Zeehavenpolitie. Dankzij zijn werk Gebufa Matten, zijn vader en zijn begeleiding wist Rene van niets en was enorm verrast. We wisten dat Rene onlangs privé wat heftigs had meegemaakt en wilden hem opvrolijken. Na het uitzicht vanaf de Euromast stond zijn favoriete schipper op hem te wachten. Na een stuk varen en zelfs aan boord gaan bij de werkende collega's bezochten we ook nog het Oceanium van Blijdorp Rotterdam Zoo. Ook dank aan de Euromast en Blijdorp Rotterdam Zoo om dit mede mogelijk te maken! Uiteraard deden we dit eenmalig. Als Zeehavenpolitie krijgen we veel verzoekjes of dat iemand met ons mee kan varen. Helaas is dit voor ons soms lastig in te passen in onze werkzaamheden. Veel kijkplezier namens de Zeehavenpolitie. #zeehavenpolitie #rotterdam #gebufa #euromast #rotterdamzoo#politie #durftedelen

Gepostet von Zeehavenpolitie Rotterdam am Dienstag, 23. Mai 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zeehavenpolitie verrast grootste fan
Sluiten