Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 15 mei 2017
Leestijd: 2 minuten

Vrouw draagt maanden nietsvermoedend verlovingsring

De Australische Anna heeft anderhalf jaar lang haar verlovingsring bij zich gedragen zonder het te weten. Tot haar vriend haar houten ketting opeens door midden brak en op zijn knieën ging…

Haar vriend Terry verstopte de ring in een houten hanger die hij zelf maakte. De ambachtsman gaf de hanger aan een kettinkje aan zijn vriendin toen ze een jaar verkering hadden. Terry had vervolgens anderhalf jaar lang een gelukkige relatie met Anna, voordat hij besloot dat het tijd was om haar ten huwelijk te vragen.

Vrouw draagt 1,5 jaar lang nietsvermoedend haar verlovingsring bij zich
Bron: Youtube

Op reis

Het stel praatte vaak over reizen en de plekken die ze graag samen wilde ontdekken. Zo stond Smoo Cave in Schotland ook op hun bucketlist. Terry besloot dat dit de plek zou gaan worden voor het aanzoek. En zo reisde Anna nietsvermoedend samen met haar geliefde naar Schotland.

“Maar voordat we naar de grot gingen, vroeg ik aan Anna of ik de ketting even kon hebben om er een paar foto’s van te maken onder de rotsen”, vertelt Terry aan de Daily Mail. “Hierdoor had ik de kans om het zegel met een mes te breken.”

Aanzoek

Het stel wilde een mooie foto van hun samen in de grot. “Dus ik zette mijn camera op een statief, zette de timer aan en rende daarna gauw het beeld in.” Vervolgens haalde Terry de ketting uit zijn zak, knielde, brak het open en onthulde het grote geheim wat al die tijd verborgen zat.

Vrouw draagt 1,5 jaar lang nietsvermoedend haar verlovingsring bij zich
Bron: Youtube

Anna was met stomheid geslagen. Zat die mooie ring al die tijd in haar houten ketting?! Nadat ze direct ‘ja!’ antwoordde op zijn aanzoek, vervolgde ze haar reactie met: “Ik had hem wel kwijt kunnen raken, idioot!” Anna droeg de schijnbaar niet waardevolle ketting iedere dag, ook als ze klusjes deed of reisde.

Paniek

Terry’s grootste paniekmoment ontstond op het vliegveld, toen ze door de douane moesten. Even was hij bang dat zijn vriendin de ketting af moest doen om op de loopband te leggen en hij op zijn knieën zou moeten bij de beveiliging. Maar gelukkig konden ze doorlopen.

Het verloofde stel zette een video van het aanzoek online, voornamelijk voor vrienden en familie. Ze hadden niet verwacht dat er zoveel aandacht en reacties zou komen voor het filmpje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.