Metro
Metro Good vibes 23 mei 2017 / 12:28 uur

Toppunt van hipstergedrag: de avolatte

Na de hipstertrends ‘glutenvrije pannekoeken eten zonder doktersverklaring’ en ‘gojibessen in je kokos-yoghurt’, is er iets nieuws: de avolatte. Het summum voor iedereen die van avocado én cappuccino houdt, het toppunt voor iedereen die een hekel heeft aan hipsters.

Schil

Cappuccino drinken uit een avocadoschil, je moet er maar opkomen. Wat begon als grap, maakt een Australisch café nu daadwerkelijk op aanvraag. Een barista uit het Truman Café in Melbourne zag online een foto van een cappuccino in een avocado voorbij komen en besloot dit voor de grap zelf eens te serveren.

Hij plaatste een video van zijn grapje op Instagram en sindsdien krijgt hij mensen over de vloer die speciaal naar de koffietent komen voor deze hipster-proof koffie. De barista neemt het allemaal niet te serieus. "Eigenlijk is het achterlijk, je drinkt in feite koffie uit een stuk afval."

View this post on Instagram

Combing two of Melbourne's obsessions – lattes and avo 😂

A post shared by Truman Cafe (@trumancafealbertpark) on

Inmiddels proberen meer mensen de creatie uit, blijkt uit de foto’s op Instagram en Twitter. Al zetten de nodige mensen wel vraagtekens achter deze nieuwe trend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Toppunt van hipstergedrag: de avolatte
Sluiten