Marike Wouters
Marike Wouters Good vibes 8 mei 2017

Tony’s Chocolonely komt met Moederdag-reep

„Mam, je hebt een dikke reep… verdiend.” Dat staat met koeienletters gedrukt op een mierzoete chocoladewikkel van de nieuwe Tony’s Chocolonely-special. Behalve dat laatste woordje dan. Met een dikke knipoog lanceert het eerlijke chocolademerk een speciale editie voor Moederdag.

Dus wie knettergek is op zijn moeder, verrast haar zondag 14 mei met deze reep vol knettersuiker, witte chocolade en framboos. Tenzij je moeder niet van wit houdt natuurlijk. Maar daar hebben de chocolademakers ook wat op bedacht. Je kan de roze Moederdagwikkel ook bestellen met een andere chocoladereep.

Ben je ook zo knettergek op je moeder, verras haar dan met deze reep op 14 mei. Nu exclusief verkrijgbaar in de Tony's…

Gepostet von Tony's Chocolonely am Donnerstag, 4. Mai 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Tony’s Chocolonely komt met Moederdag-reep
Sluiten