IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 25 mei 2017 / 12:15 uur

Menigte zingt samen na minuut stilte in Manchester

Een bijzonder moment in Manchester vanmiddag. Daar werd een minuut stilte gehouden om de slachtoffers van de aanslag na het concert van Ariana Grande te herdenken. Een minuut lang was het doodstil.

Dan is de minuut over en gebeurt er iets prachtigs. Een vrouw in de menigte begint met zingen. Ze zet Don’t Look Back In Anger van de band Oasis in. De Britse band werd in 1991 opgericht door twee broers uit Manchester.

Jeugd

„Oasis is een deel van mijn jeugd. Don’t Look Back in Anger, daar gaat het hier om”, zegt de 32-jarige Lydia Bernsmeier volgens RTL Nieuws. „We kunnen niet achterom kijken naar wat is gebeurd, we moeten vooruit kijken naar de toekomst.”

Reageer op artikel:
Menigte zingt samen na minuut stilte in Manchester
Sluiten