Metro
Metro Good vibes 1 mei 2017 / 15:34 uur

Jongen (13) verrast zusje (5) met fotoshoot

Soms kunnen broer en zus maar moeilijk met elkaar door een deur, maar er zijn ook voorbeelden waarbij je ziet dat de band tussen broer en zus een bijzondere is. Een fotograaf heeft beelden gedeeld van een shoot waarop te zien is hoe haar 13-jarige zoon Anthony zijn 5-jarige zusje Anabel compleet verrast.

„Mijn zoon vroeg om een kostuum van Prins Charming, zodat hij zijn zusje kon verrassen met een prinsessenfotoshoot”, zo vertelt de fotograaf op haar Facebookpagina. Ze vertelt zelf een groot Disneyfan te zijn en toen haar zoon voorstelde om een sprookjesachtige fotoshoot voor zijn zusje te regelen, was ze dan ook direct enthousiast.

Prinses

Uiteindelijk slaagden moeder en zoon erin een prachtige jurk te regelen voor het meisje, die zich zo een ware Sneeuwwitje kon voelen. Nadat ze de jurk overhandigd had gekregen, volgde een fotoshoot. „Ze genoot echt van elke seconde van shoot. Maar dat hoef ik je niet te vertellen, want dat lees je van haar gezicht af als je naar de foto’s kijkt.”

Volgens de fotograaf heeft de shoot niet alleen mooie plaatjes opgeleverd, maar heeft het ook de band tussen haar twee kinderen versterkt: „Ik ben zo trots om hun moeder te zijn en heel blij dat ik handig genoeg ben met een camera om voor een blijvende herinnering te zorgen.”

De moeder vertelt verder dat de band tussen Anthony en Anabel de meest bijzondere is in haar gezin met zeven kinderen. „Anthony worstelt namelijk met een depressie. Als je een kind hebt dat elke dag met zichzelf worstelt, heb je er alles voor over om het te zien stralen. Anabel zorgt daar bij hem voor. Hij heeft haar een fantastische verrassing gegeven en in ruil daarvoor maakte zij hem gelukkig.”

https://www.facebook.com/painttheskyphotography/posts/1527844767248640

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jongen (13) verrast zusje (5) met fotoshoot
Sluiten