Noelia Romero Cabrera
Noelia Romero Cabrera Good vibes 16 mei 2017 / 09:35 uur

Haagse helden redden magere katten van vies balkon

De politie van bureau Laak in Den Haag heeft deze week weer een heldendaad verricht: de mannen in het blauw wisten twee katten van een vies balkon te redden. De katten zouden al ruim twee weken op het desbetreffende balkon zitten, zonder dat er een eigenaar bij gezien was. Het vermoeden bestond dat het huis bij het balkon ook niet meer bewoond werd.

De agenten hebben het balkon beklommen en vonden daar twee hele magere en bange katten. Samen met mensen van de dierenambulance wisten de agenten de beestjes te vangen en naar de dierenarts te brengen.

De dierenpolitie doet nog onderzoek naar de eigenaar van de dieren.

Twee katten van een vies balkon gered.#zulu31 Vandaag heeft bureau Laak wederom laten zien dat zij niet alleen van…

Gepostet von Politiebureau Laak am Donnerstag, 11. Mai 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Haagse helden redden magere katten van vies balkon
Sluiten