Marike Wouters
Marike Wouters Good vibes 3 mei 2017 / 11:28 uur

‘Bram (38) zoekt man’-oproep massaal bekeken

„Let op vrijgezelle gaymannen van Nederland! Bram zoekt man!” Zo begon de Tilburgse Bram Reiniers (38) op 22 april zijn video-oproepje op Facebook. Hij was klaar met alle datingapps en besloot op een ludieke manier de ware jakob te vinden. Na een aantal dagen hadden meer dan zestigduizend mensen zijn video bekeken.

Het bericht van Bram Reiniers werd meer dan duizend keer geliket, 326 keer gedeeld en meer dan 60.000 keer bekeken. De vele reacties onder het bericht zijn louter positief. Veel mensen prijzen hem om zijn eerlijkheid en wensen hem alle geluk van de wereld.

Let op vrijgezelle gaymannen van Nederland! BRAM zoekt MAN! Liefst iemand die gewoon zichzelf is. Lekker down to earth net als ikzelf ben. Omdat ik me totaal niet meer kan identificeren met datingapps als Grindr en Tinder en ook niet meer wekelijks/maandelijks in de kroeg sta plaats ik deze video op fb. Je mag er van vinden wat je wilt. Ik ben toe aan een leuke relatie en stel me daar graag kwetsbaar voor op. Ik maak door deze actie een statement voor meer persoonlijk contact tussen mensen ensich. Ik denk echt dat de wereld een stuk vriendelijk zou zijn wanneer we elkaar gewoon weer meer irl ontmoeten en met elkaar communiceren. Wil je een date geef dan n kreet en stuur een pm of kom gewoon spontaan naar Tilburg! Deel dit bericht gerust mocht je een vriend hebben die vrijgezel is en zich kan vinden in mijn boodschap. Groeten uit Bali 🌈❤🍀 Bram Reiniers

Gepostet von Bram Reiniers am Freitag, 21. April 2017

Echt contact

Helaas heeft Bram zijn grote liefde nog niet gevonden, maar 26 mei biedt hoop. Dan organiseert Bram namelijk zijn eigen date-event in Club Smederij in Tilburg. Dit omdat het onmogelijk was om met al die leuke mannen af te spreken die op de oproep hadden gereageerd, laat hij aan Omroep Brabant weten. En dat past wel bij de Tilburger. In zijn bericht laat hij namelijk weten op zoek te zijn naar echt contact. Geen eindeloze gesprekken via de telefoon of apps.

Niet iedereen is even enthousiast over het evenement. Sommigen vinden het te massaal en haken af. Maar zolang er maar een paar leuke mannen komen, is Bram meer dan tevreden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Bram (38) zoekt man’-oproep massaal bekeken
Sluiten