Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 24 apr 2017 / 11:52 uur

Vader heeft liefste oplossing voor ongelukje dochter

Als vader ben je niet alleen de man des huizes, maar ook altijd een klein beetje de superheld. Dat weet Ben Sowards uit Utah maar al te goed. De vader van maar liefst elf kinderen heeft zijn dochter een lach op haar gezicht getoverd, toen zij wel door de grond kon zakken.

De zesjarige Valerie zat op school toen zich een klein, maar gênant ongelukje voordeed. Het meisje kon haar blaas niet meer onder controle houden en plaste per ongeluk in haar broek. Ze liep vervolgens zelf de klas uit met haar jas om haar middel, zodat niemand het zou zien.

Geen schaamte

Valerie liep ongemakkelijk naar de concierge en vroeg of die haar vader wilde bellen. Aan hem legde ze de situatie uit. Ben wist meteen wat hem te doen stond, zijn kleine meisje mocht zich vooral niet schamen.

Hij vertelde dat hij haar kwam halen, maar voordat hij de deur uitliep, maakte hij nog even zijn eigen broek nat. Toen haar vader op school verscheen met hetzelfde natte kruis, moest Valerie meteen weer lachen. De twee deden vervolgens alsof ze allebei stiekem uit de school probeerden te ontsnappen, zodat niemand ze zou zien.

Gedeelde smart is halve smart, moet de vader gedacht hebben. Het is volgens Lucinda, de 17-jarige dochter van Ben, een goede afspiegeling van het gezin. „Als één van ons zich schaamt, schamen we ons allemaal”, vertelt zij aan King 5. „En als één van ons blij is, zijn we dat ook allemaal.”

Vader Ben heeft zijn heldenrol dus goed vervuld, het gezin heeft er enorm om kunnen lachen en de kleine Valerie schaamde zich veel minder. Lucinda plaatste foto’s van haar vader en zusje op Twitter, met het verhaal erbij. Deze foto’s gingen viral en Ben vindt de reacties overweldigend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vader heeft liefste oplossing voor ongelukje dochter
Sluiten