Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 6 apr 2017 / 14:00 uur

Unieke zomerbaan: betaald feesten, reizen en chillen

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar deze zomer kun je dus betaald vakantie gaan vieren. Sinds 3 april staat er een unieke vacature online bij het zitzakkenmerk Fatboy: ”The World’s Laziest Job’. Wat je gaat doen? Roadtrippen, chillen, feesten en dat allemaal met je beste vrienden. Vervelend he?

Als je deze zomer vier weken vrij kunt krijgen, dan is het misschien een idee om te solliciteren voor deze zomerse bijbaan. De ‘werkzaamheden’? De zitzak Lamzac promoten en verkopen terwijl je onderweg bent. Niks saai kantoor, je werkt grotendeels vanaf het strand. Ook hoef je niet bang te zijn voor irritante collega’s want je gaat samen met drie à vier vrienden aan de slag. Het bedrijf zoekt drie teams: team Juni – team Juli – team Augustus. De roadtrip start in Nederland en vanuit daar reis je door naar het zonnige zuiden, waar je op verschillende plekken zult stoppen om de zitzak te promoten.

‘Vooral lui zijn’

Je moet vooral lui zijn en er geen moeite mee hebben om een middag met je vrienden op een Lamzac te chillen. Maargoed alleen maar luieren is ook niet alles, dus je moet op een gegeven moment wel een beetje in actie komen. De ideale werknemer weet hoe je creatieve content kunt creëren, zodat de video’s en/of foto’s op social media kunnen worden gebruikt. Ook is het handig als je vloeiend Engels spreekt en tenminste 2 mensen uit de groep moeten een rijbewijs hebben.

Solliciteren kan tot 24 april en doe je door een korte introductie video in te sturen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Unieke zomerbaan: betaald feesten, reizen en chillen
Sluiten