Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 24 apr 2017 / 11:52 uur

Top huwelijksaanzoek laat zwijmelen op zaterdag

Janzen & Van Dijk hebben het weer voor elkaar: ze lieten zaterdagavond televisiekijkend Nederland smelten. Moeder Denise draagt namelijk nog niet dezelfde achternaam als haar man en kinderen en daar moest volgens de kleintjes maar eens verandering in komen. Tijd voor papa om de grote vraag te stellen.

Maar zoals zoveel vrouwen, wilde Denise een heel speciaal aanzoek. „Ik heb altijd gezegd: als je me vraagt, dan moet het goed” geeft een trillende Denise toe na haar overweldigende aanzoek. En ze zei ja, dus het was goed.

Vader en aanstaande Kasper had er dan ook wel een werk van gemaakt. Samen met de kinderen nam hij een mooie video op, waarin de drie borden omhoog houden. Op de borden staan, naast prachtige kunstwerken van de kinderen, teksten.

Langzaam maar zeker werkt Kasper met zijn kinderen naar het grote moment toe. Denise kijkt ademloos naar het scherm. Ze is naar een locatie gelokt met de smoes een gezellig etentje te krijgen. Eenmaal daar speelt de video van Kasper zich af.

Gelukkig moment

Als de kinderen het bord ‘papa gaat jou nu iets heel liefs vragen’ omhoog houden, merkt de emotionele vrouw dat haar geliefde achter haar staat. Ze lopen naar elkaar toe en hij mag dan eindelijk, na tien jaar relatie, de vraag stellen. Uiteraard geeft Denise het enige passende antwoord in deze situatie.

De twee kunnen hun geluk niet op. De kinderen worden er ook bijgehaald en het gezin beleeft een moment zoals in de film. Tot de jongste telg een probleem heeft. Zijn broek is afgezakt. Tja, kan gebeuren… Een romantisch aanzoek met een kleine twist.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Top huwelijksaanzoek laat zwijmelen op zaterdag
Sluiten