Evie Westland
Evie Westland Good vibes 24 apr 2017

Parodiemusical op hitserie Friends in de maak

De langverwachte film bleef uit, maar er moest natuurlijk wel een slaatje worden geslagen uit de nog altijd mateloos populaire hitserie uit de jaren 90: Friends. Dat komt er nu in de vorm van een musical.

De echte Friends-liefhebber moet wel de Atlantische Oceaan ‘bedwingen’ om de musical te bewonderen. Die speelt zich namelijk af in – hoe kan het ook anders? – New York. Friends! The Musical wordt een parodie op de sitcom, schrijft Entertainment Weekly.

Chandler Bing

„Could we BE more excited about the chance to parody such an important TV show?!”, aldus Tobly McSmith, het brein achter de musicalparodieën Saved by the Bell, Full House en Katdashians! The Musical, een kruising tussen Keeping up with the Kardashians en Cats in een parodie op Friends-personage Chandler Bing.

„We steken niet alleen de draak met de show, maar verwerken er ook grappen in over de acteurs, zoals hun enorme salarissen en hun persoonlijke leven”, aldus McSmith. Ook belooft hij fans dat Janice, Fat Monica en ‘smelly cat’ erin zitten en hoopt hij ook aapje Marcel nog te strikken. De Off Broadway-musical moet in het najaar op de planken van het Triad Theatre staan.

In juni gaan de tickets in de verkoop. Reden voor een citytrip naar The Big Apple?

Lijst met nummers uit de musical:

“The Only Coffee Shop in New York City”
“45 Grove Street — How Can We Afford This Place?”
“How You Doing, Ladies?” — Joey
“Hey Ugly Naked Guy Who Lives Across the Street!”
“We Were On a Break!”
“I’m Gonna Hump U” — Marcel
“Oh. My. God. It’s Janice!” — Janice
“Will They or Won’t They” — Ross and Rachel
“The Ballad of Fat Monica”
“Could I BE Anymore…..in Love with Monica” — Chandler
“The One Where We Make a Million Dollars An Episode”
“We’ll Always Be There For You”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Parodiemusical op hitserie Friends in de maak
Sluiten