Metro
Metro Good vibes 4 apr 2017 / 15:12 uur

De meest lullige sterfgevallen van 2017

Een 20-jarige student uit het Amerikaanse Connecticut is zondag op tragische wijze om het leven gekomen. Volgens de politie overleed Caitlin Nelson drie dagen nadat ze had meegedaan aan een eetwedstrijd bij haar universiteit, de Sacred Heart University. Dat meldt CBS News.

Tijdens de eetwedstrijd moest Caitlin zoveel mogelijk pannekoeken naar binnen zien te werken. Bij de vierde of vijfde pannekoek ging het mis. De twintiger stikte in de pannekoek. Twee studenten snelden te hulp en zij werden al snel geholpen door de toegesnelde politie en ambulancebroeders. De studente werd in kritieke, maar stabiele toestand overgebracht naar een ziekenhuis in New York. Daar overleed ze drie dagen later.

Volgens een woordvoerder was de dood van Caitlin ,,niet meer dan een tragisch ongeval”. Een lollige wedstrijd op de universiteitscampus werd de dame uiteindelijk noodlottig.

De dood van Caitlin kan gerust ongelukkig genoemd worden, maar zij was niet de enige die dit jaar op tragische wijze om het leven kwam. Metro zocht nog eens vier overlijdens uit die het predicaat ‘lullig’ verdienen.

Olifantenselfie in Zimbabwe

In februari van dit jaar kwam Moses Ndlovu om het leven toen hij drie olifanten spotte en de perfecte selfie wilde maken. Hij zag de enorme dieren in de plaats Plumtree. De olifanten bevonden zich echter tussen de struiken en dus probeerde Ndlovu de dieren samen met zijn twee vrienden om de dieren naar een open plek te drijven.

De olifanten waren daar echter niet van gediend. De drie mannetjes besloten uit de struiken te komen en de heren te bestormen. De drie mannen renden voor hun leven. Waar zijn vrienden erin slaagden te ontkomen, werd Moses vertrapt door een van de olifanten.

Opblazen kaartautomaat

Een 31-jarige man uit Duitsland kwam in maart van dit jaar op ongelukkige wijze om het leven toen hij een kaartautomaat op wilde blazen. Op een dinsdagmorgen wilde hij de automaat opblazen.

De man zou daarvoor wat alcohol hebben genuttigd in een bar. Toen om 04:20 uur een luide explosie klonk, snelde de politie naar het station. Daar trof het een opgeblazen kaartautomaat en een zwaargewonde man aan. De geboden hulp mocht niet baten: de man overleed aan zijn verwondingen.

Selfie met fatale gevolgen

Twee tieners kwamen dit jaar in het noord-Mexicaanse Chínipas om het leven toen ze teveel risico namen voor het nemen van een selfie. Mevrouw Corral (18) en mevrouw Miranda (17) bezochten een paardenrace die werd gehouden op een baan naast de landingsbaan van een vliegveld.

De twee stonden bovenop een vrachtwagen naar de wedstrijd te kijken. Door het lawaai van de race en hun drukke bezigheid om een selfie te maken, waren de twee zo afgeleid dat ze de motor van een dalend vliegtuig niet hoorden. De tieners werden de tieners geraakt door een vleugel van het kleine vliegtuig. De twee waren op slag dood.

Ongelukkige inbreker

In maart van dit jaar vond een inbreker in Engeland op tragische wijze de dood. De man wist via het verwijderen van wat dakpannen een apotheek in de plaats Queensbury binnen te glippen.

Toen hij zich liet zakken ging het echter mis: de inbreker kwam vast te zitten toen hij aan zijn eigen kleren bleef haken en stikte uiteindelijk. Pas enkele weken later werd de man aangetroffen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De meest lullige sterfgevallen van 2017
Sluiten