Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 7 mrt 2017 / 08:33 uur

Sebastien krijgt verloren knuffel terug via Facebook

Voor veel kinderen is het hun eerste drama: het verliezen van een knuffel. De Vlaamse Sebastien (9) verloor in februari zijn knuffeltje en was ontroostbaar, maar dankzij Facebook heeft hij zijn knuffelvriend toch weer terug gevonden.

Sandy Bauwens was eind februari onderweg naar haar wintersportvakantie in Oostenrijk, toen ze op een parking langs de snelweg in Duitsland een knuffel vond. Via Facebook plaatste ze een oproep in de hoop de eigenaar van de knuffel terug te vinden. „Op vrijdagavond 24 februari zagen we deze knuffel liggen nadat een auto (met 2 kinderen) vertrok op een parking langs de A3, iets voorbij Keulen. Hij moet bijna van die mensen zijn want hij is nog proper. Helpen jullie het baasje mee zoeken door dit te delen?" schreef Sandy op Facebook.

Al na een dag las de vader van Sebastien het bericht op Facebook en kon Sebastien zijn lievelingsknuffel weer in zijn armen sluiten.. „Sebastien is zeer tevreden,” vertelt zijn vader Bernard aan Het Laatste Nieuws.

https://www.facebook.com/1709476032401294

https://www.facebook.com/1708059939209570

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sebastien krijgt verloren knuffel terug via Facebook
Sluiten