Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 2 mrt 2017 / 16:32 uur

Man betaalt tonnen om op alien te lijken

Dat er heel wat mensen op aarde duizenden euro’s besteden aan plastische chirurgie, is ons bekend, maar de 22-jarige Vinny Ohh uit Los Angeles maakt het wel heel bont: hij gaf al ruim 50.000 euro uit aan meer dan 110 operaties om te lijken op een alien.

Om daadwerkelijk te transformeren, krijgt hij binnenkort de meest ingrijpende operatie, namelijk het verwijderen van zijn genitaliën. Zo kan Vinny binnenkort door het leven als ‘genderloos’ persoon, een alien dus.

Instagram @vinnyohh

Vinny, make-upartiest van beroep, gelooft dat hij geen man, maar ook geen vrouw is en meent dat zijn extreme look de manier is om te laten zien hoe hij zich van binnen voelt.

Jong geleerd is oud gedaan: Vinny begon met lipfillers toen hij 17 jaar oud was. Daarna onderging hij tal van operaties, onder andere aan zijn neus, wangen en wenkbrauwen. Naast zijn werk als make-upartiest werkt Vinny ook af en toe als model. Voor zijn alienlook draagt hij contactlenzen, af en toe klauwen en verft hij zijn haar in gekke kleurtjes.

Instagram @vinnyohh

Duurste operatie

De operatie om zijn genitaliën, tepels en navel te laten verwijderen (het volgende punt op de agenda) wordt zijn duurste operatie tot nu toe: 160.000 dollar. „Ik wil een genderloze alien zijn. Ik wil er van buiten uitzien zoals ik mij van binnen voel. Het liefst wil ik eruitzien als een alien. Ik wil een hybride zijn, geen man of vrouw”, aldus Vinny tegen Daily Mail, waar een uitgebreid interview met de toekomstige ‘alien’ te lezen is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man betaalt tonnen om op alien te lijken
Sluiten