IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 19 feb 2017 / 18:50 uur

Zoon Steve Irwin treedt in vaders voetsporen

Het is alweer meer dan tien jaar geleden dat de Australische herpetoloog Steve Irwin dodelijk werd geraakt door een pijlstaartrog. De razend populaire Crocodile Hunter, zoals zijn bijnaam luidde, had zijn eigen programma op Discovery Channel en was herkenbaar aan zijn enthousiaste en uitgesproken manier van presenteren.

Tot hij in 2006 werd geraakt door de giftige staart van een pijlstaartrog. In één klap was de wereld één van haar favoriete dierenkenners kwijt. Irwin liet twee kinderen achter: Bindi die inmiddels 18 is en Robert van 13.

Net zijn vader

En Robert blijkt heel wat talenten van zijn vader te hebben geërfd te hebben. Ook Robert weet enorm veel van dieren én hij kan er minstens net zo enthousiast over vertellen. Donderdag was de jonge dierenkenner te gast bij Jimmy Fallon. Fallon kan er niet over uit hoezeer Robert op zijn vader lijkt.

En op Instagram benadrukt Robert dat zelf ook nog eventjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zoon Steve Irwin treedt in vaders voetsporen
Sluiten