Hester Ramaker
Hester Ramaker Good vibes 12 feb 2017 / 09:45 uur

Vrouw weer verliefd op vriend na geheugenverlies

De Britse Richard Bishop heeft het hart van zijn vriendin Jessica Sharman opnieuw moeten veroveren, nadat Jessica na een epilepsieaanval haar volledige geheugen kwijt raakte. Ze wist haar eigen naam niet meer, herkende zichzelf en haar ouders niet en kon zich niets meer herinneren van haar relatie met Bishop.

Moeder

Sharman en Bishop zaten samen in de trein toen Sharman plots werd getroffen door een zware epileptische aanval en haar geheugen kwijt raakte. Eerder had ze wel eens kort last gehad van geheugenverlies, maar deze keer was het erger. „Na een uur kwam er een vrouw op mij afgerend. Ik had geen flauw idee wie het was, maar het bleek mijn moeder te zijn”, vertelt ze.

Vrouw weer verliefd op vriend na geheugenverlies
Sharman met haar ouders. Foto: Twitter

Foto’s

Haar moeder Lisa liet foto’s van vroeger aan Sharman zien, maar die herkende zichzelf niet op de foto’s. Ze wist niet eens meer hoe ze er uit zag. „Ik ben voor de spiegel gaan staan om er zeker van te zijn dat ik de persoon op de foto’s was. Daarna ben ik bij haar in de auto gestapt.” Als haar moeder even later haar hand op de knie van Sharman legt, duwt ze deze weg. „Het was te intiem voor iemand die ik niet kende.”

Vriendje

Toen kwam haar vriendje weer in beeld, maar dat contact was erg ongemakkelijk. Ze geeft toe dat ze hem zelfs eng vond, toen ze voor het eerst met hem werd achtergelaten in een kamer. „Voor mij was hij een complete onbekende. Hij nam me mee naar ons zogezegde lievelingspark, maar ik wilde niet eens naast hem lopen. Als hij mijn hand probeerde vast te pakken, duwde ik hem weg."

Uitmaken

En dus wil Sharman het uitmaken. „Ik zag geen oplossing meer, voor mij bleef hij een onbekende. Maar hij was er echt kapot van.” Hij zei dat hij haar terug kon winnen. Sharman gaf hem nog een kans en de twee gingen daten. Dat bleek de juiste aanpak, want ondertussen zijn de twee weer bij elkaar en dolverliefd.

Vrouw weer verliefd op vriend na geheugenverlies
Sharman en Bishop. Foto: Twitter

Hart winnen

Er bestaat nog een kleine kans dat ze haar herinneringen weer terug krijgt, volgens doktoren. Ook bestaat er een kans van vijftig procent dat deze situatie zich weer voordoet. Sharman is er van overtuigd dat Bishop ook dan haar hart weer weet te winnen, laat ze weten aan The Sun.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw weer verliefd op vriend na geheugenverlies
Sluiten