Jessica Heijmans
Jessica Heijmans Good vibes 17 feb 2017 / 16:08 uur

Verlamde man kondigt baby aan: het werkt nog steeds

De Amerikaanse Todd Krieg mag dan sinds een paar jaar niet meer kunnen lopen, met een ludieke foto laat hij de wereld zien dat zijn lichaam op andere gebieden nog prima functioneert. Tijdens een fotoshoot met zijn vriendin kondigt hij op humorvolle wijze de komst van hun baby aan.

Geluk bij een ongeluk

„Het werkt nog steeds!”, met deze simpele boodschap laat Todd weten dat hij, tegen de verwachtingen in, wél kinderen krijgen. De voormalig motorracer raakte drie jaar geleden verlamd; tijdens een oefening voor een wedstrijd ging hij onderuit en brak zijn rug.

Deze verschrikkelijke gebeurtenis bracht de jongeman niet alleen maar leed, in het revalidatiecentrum in Californië ontmoette hij namelijk Amanda Diesen, een van de therapeuten. De twee werden verliefd en Amanda verhuisde mee naar Ohio toen Todd werd ontslagen.

Verlamde man kondigt baby aan: het werkt nog steeds
Foto: Instagram/Kayla Duffin Photography

Onverwachte zwangerschap

Vrij snel daarna leerde het koppel van Amanda’s zwangerschap. „We probeerden helemaal niet om een baby te krijgen – we wilden ons verloven, trouwen en het dan over een paar jaar proberen”, vertelde Amanda tegen TODAY Parents. „Toen we erachter kwamen waren we gechoqueerd!”

Om het zwangerschapsnieuws te delen met vrienden en familie, plande het koppel een fotoshoot waarin de nodige humor werd verwerkt. De inspiratie voor de bovenstaande foto vond Amanda op Pinterest. Daar was een afbeelding geplaatst van een vader met een bordje ‘Ik heb dat gedaan’.

Tijdens de shoot ging Todd onverwachts door zijn knieën, waarop Amanda volmondig ‘ja’ antwoordde. Het koppel probeert momenteel met het hoopgevende verhaal een droomhuwelijk te winnen.

Verlamde man kondigt baby aan: het werkt nog steeds
Foto: Instagram/Kayla Duffin Photography

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verlamde man kondigt baby aan: het werkt nog steeds
Sluiten