Elselotte Smink
Elselotte Smink Good vibes 18 feb 2017 / 14:40 uur

Student verrast hele school met valentijnsactie

Ben jij afgelopen week overspoeld door liefdesbrieven en rozen, of bleef het angstvallig leeg onder de brievenbus? Mocht je in de laatste categorie vallen, laat je hart dan verwarmen door de actie van een Amerikaanse scholier.

De knul of dame in kwestie besloot namelijk dat geen van de 1500 studenten op de Troy High School in Ohio zich op Valentijnsdag alleen mocht voelen. En smeedde daar een speciaal plan voor.

Lange voorbereiding

Volgens één van de docenten op de school was de anonieme student namelijk al sinds september bezig om gekleurde papieren origami-harten met de hand te beschrijven. Deze hartjes bewaarde de barmhartige student allemaal thuis in een kast, laat het schoolbestuur weten in een Facebookpost.

Here is a follow up to an earlier post today sharing a random act of kindness by students at THS.This actually turned…

Gepostet von Troy High School am Dienstag, 14. Februar 2017

Op 14 februari vonden alle studenten de bijzondere verrassing op hun kluisje gelijmd. Elk hart bevatte dezelfde simpele, doch effectieve boodschap: „You are loved”. Een tekst die studenten in de turbulente tijd die de middelbare school met zich meebrengt, niet vaak genoeg kunnen horen.

Lieve initiatieven

En wat bleek? De student was lang niet de enige die besloot van het commerciële liefdesfestijn gebruik te maken om medescholieren een hart onder de riem te steken. Nog meer versierde kluisjes en geschreven teksten: hier vind je een selectie van de acties.

Reageer op artikel:
Student verrast hele school met valentijnsactie
Sluiten